Welkom bij Praktijk Veris

Praktijk Veris biedt psychologische hulp voor kinderen, jongeren en (jong)volwassenen.

Daarnaast biedt Praktijk Veris supervisie voor professionals  in het kader van de GZ-opleiding of de SKJ-registratie.

Mijn naam is Miranda van der Wilt en ik ben afgestudeerd orthopedagoog (Leiden, 2005) en geregistreerd GZ-psycholoog (2015). Ik heb jarenlange ervaring binnen de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Momenteel werk ik bij een orthopedagogisch behandelcentrum (OBC) waar ik een bijdrage lever aan de behandeling van kinderen en jongeren en hun systeem. 

Sinds 2024 werk ik daarnaast met veel plezier vanuit mijn Praktijk Veris. Vanuit Praktijk Veris werk ik samen met zorgboerderij Equido. EquiDo biedt specialistische pedagogische begeleiding en behandeling aan kinderen, jongeren en jongvolwassenen en is gespecialiseerd in het werken met paarden en het geven van equitherapie. 

Daarnaast geef ik supervisie in het kader van de GZ-opleiding of in het kader van een SKJ-registratie en ben geregistreerd als supervisor bij het NIP. 

Psychologenpraktijk Veris is een kleinschalige praktijk voor de behandeling van kinderen, jongeren en (jong)volwassenen met lichte tot matige klachten zoals somberheid, angst- en paniekklachten, piekeren, het verwerken van een ingrijpende gebeurtenis, een laag zelfbeeld en onzekerheid. Praktijk Veris biedt hiervoor oplossingsgerichte en deskundige hulp. Bij kinderen en jongeren worden ouders bij de behandeling betrokken, jongeren vanaf 16 jaar mogen dit zelf beslissen. 

Staat jouw hulpvraag er niet bij? Neem gerust contact op en we kijken samen wat Praktijk Veris voor jou kan betekenen.